Svaret på dette spørgsmål vil afhænge af mange faktorer, men for at sælger skal kunne vælge en så rimelig pris som mulig, kan de kigge på tabellen nedenfor som indeholder lidt markedsindsigt. Tabellen viser hvilke dokumenter der sælger godt i deres tilsvarende prisklasse - det er med andre ord baseret på historiske priser og salg.


Prisinterval

Kendetegn

15 – 25 kr

Et kort notat (1-3 sider)

25 – 40 kr

Et kort sammendrag (5-20 sider)

40 – 70 kr

En god skoleeksamensbesvarelse.

70 – 130 kr

Et godt sammendrag eller en god hjemmeeksamensbesvarelse

130 - 170 kr

Et svært eftertragtet dokument: Dokumentet er langt

men præcist, og er af gennemgående høj standard.

Husk: Der er mange faktorer som spiller ind i forhold til en rigtig (markeds)pris på et dokument. Eksempelvis har længden på et dokument, som f.eks. i et sammendrag, nødvendigvis intet at gøre med prisen. Sammendraget kan simpelthen være meget mere værd, fordi stoffet det omhandler er meget tungt.


Et generelt tip er at du ikke bør overvurdere dit dokument - spørg dig selv hvad du ville være villig til at betale for dokumentet, hvis du stod og havde brug for hjælp i det aktuelle fag. Du skal tilsvarende ikke være bange for at afspejle kvaliteten i prisen på dokumentet - hvis du mener at du har et eftertragtet dokument, er der god chance for at andre også deler den mening.


Husk også på at du har et større potentielt marked i det semester som faget bliver undervist i. Det er godt at have i baghovedet, hvis salgene udebliver.

Du kan til hver en tid ændre prisen på dit dokument.