En “afventende” betaling betyder at der er opstået problemer med din betaling. Der bliver ikke trukket for beløbet som tilhører en afventende betaling - noget som betyder at du heller ikke har adgang til dokumentet du ønsker at købe.

Der kan være flere årsager til denne fejl, som ofte ligger lokalt eller hos kortudbyderen, og det er vanskeligt lige umiddelbart at sige hvad årsagen er i hvert tilfælde. Andre kunder som har oplevet lignende fejl har løst deres problemer ved at lave en ny betaling, efter at have gennemført én af følgende ændringer:

– Skift browser (brugte du f.eks. Firefox sidste gang, kan du i stedet prøve Internet Explorer eller Chrome)
– Brug et andet kort, især hvis du for nylig har fået tilsendt et nyt kort fra din bank.
– Kontakt din bank

Vi håber at nogle af disse tiltag giver dig en vellykket betaling. Samtidig beklager vi at vi ikke har én konkret løsning til dig. Dette skyldes at vi ikke ved hvorvidt det er din bank som har problemer, eller om problemet findes et andet sted, og vi må derfor prøve os frem. Hvis ingen af tiltagene ovenfor fører til en vellykket betaling, bedes du kontakte os via vores kontaktformular, så vi kan se nærmere på sagen.