Under bruger-fanen (oppe til højre – kræver login), og købte dokumenter, vises alle dokumenterne du har købt, og hvilke dokumenter du har omtalt. Når du omtaler et dokument, vil dette vises i den samme oversigt. Husk at din feedback er meget værdifuld for andre brugere, som overvejer at købe samme dokument, og at de samtidig fungerer som nyttig tilbagemelding for sælgeren af dokumentet. Rating-funktionen er din mulighed for at sige hvad du synes om de dokumenter du har købt!

Tryk her for at gå direkte til rating-oversigten (kræver login).