Når du bruger FileFora.dk opgiver du nogle oplysninger om dig selv, såsom dit navn og din e-mailadresse. Disse oplysninger er kun tilgængelige for dig selv og os.

Hvis du publicerer information på FileFora.dk, vil du i forbindelse med indholdet præsentere dit brugernavn. Dette indbefatter blandt andet salgs- og efterspørgselsannoncer, kommentarer og anmeldelser af købte dokumenter.

Som køber er du helt anonym over for sælger og andre brugere på hjemmesiden.